Pages

Friday, March 4, 2011

MUKESHBHAI LOOSES HIS KEYS IN HIS NEW HOUSE

Mukesh Ambani in his 27 storeyed home......

Mukeshbhai gets up from his bed room on 15th floor, takes a swim in the swimming pool on 17th floor, has breakfast on the 19th floor, dresses up for office on 14th floor, collects his files and office bag from his personal office on 21st floor, wishes bye to Nitabhabhi on 16th floor, says see you to his children on 13th floor, and goes down on 3rd floor to self drive his 2.5 crore Mercedes to office, but then he finds out that he has forgotten the car keys upstairs. But on which floor? 15th, 17th, 19th, 14th, 21st, 16th or 13th ?

He phones all his servants, cooks, maids, secretaries, pool attendents gym trainers, etc. on all the floors. There is a hectic search and lot of running around on all the floors, but the key is not traceable .

Fed up , after half an hour, Mukeshbhai leaves in a chauffer driven ordinary Ikon car.

At 3.30 P.M. late in the afternoon it is discovered that 4 days back , a temporary replacement maid had washed Mukeshbhai's pant and hung it to dry on a string in the balcony of 16th floor, with car keys in the pant pocket. The key had blown away somewhere in the high winds at 16th floor level and was never found. This was found out because of Nitabhabhi's habit of checking clothes given for ironing personally.

After 3 days Nitabhabhi complained to Mukeshbhai asking him where he was roaming till 3 A.M. last night ? Mukeshbahi said the he was at home all night.

"Then why did the helicopter land in the terrace at 3 A.M. I was so much worried. I could not sleep whole night," said Nitabhabhi.

"Oh That helicopter? That helicopter came from Germany, sent by Mercedes people to deliver the duplicate car key".......said Mukesh.

tax structure in india

Question 1.. : What are you doing?
Ans. : Business.
Tax : PAY PROFESSIONAL TAX!

Question 2 : What are you doing in Business?
Ans. : Selling the Goods.
Tax : PAY SALES TAX!

Question 3 : From where are you getting Goods?
Ans. : From other State/Abroad
Tax : PAY CENTRAL SALES TAX, CUSTOM DUTY & OCTROI

Question 4 : What are you getting in Selling Goods?
Ans. : Profit.
Tax : PAY INCOME TAX!

Question 5: How do you distribute profit ?
Ans : By way of dividend
Tax : PAY DIVIDEND DISTRIBUTION TAX

Question 6 : Where you Manufacturing the Goods?
Ans. : Factory...
Tax : PAY EXCISE DUTY!

Question 7 : Do you have Office / Warehouse / Factory?
Ans. : Yes
Tax : PAY MUNICIPAL & FIRE TAX!

Question 8 : Do you have Staff?
Ans. : Yes
Tax : PAY STAFF PROFESSIONAL TAX!

Question 9 : Doing business in Millions?
Ans. : Yes -- Tax : PAY TURNOVER TAX!
Ans : No -- Tax : Then pay Minimum Alternate Tax

Question 10 : Are you taking out over 25,000 Cash from Bank?
Ans. : Yes, for Salary.
Tax : PAY CASH HANDLING TAX!

Question 11 : Where are you taking your client for Lunch & Dinner?
Ans. : Hotel
Tax : PAY FOOD & ENTERTAINMENT TAX

Question 12 : Are you going Out of Station for Business?
Ans. : Yes
Tax : PAY FRINGE BENEFIT TAX

Question 13 : Have you taken or given any Services?
Ans. : Yes
Tax : PAY SERVICE TAX

Question 14 : How come you got such a Big Amount?
Ans. : Gift on birthday.
Tax : PAY GIFT TAX

Question 15.: Do you have any Wealth?
Ans. : Yes
Tax : PAY WEALTH TAX

Question 16 : To reduce Tension, for entertainment, where are you going?
Ans. : Cinema or Resort.
Tax : PAY ENTERTAINMENT TAX

Question 17 : Have you purchased House?
Ans. : Yes
Tax : PAY STAMP DUTY & REGISTRATION FEE

Question 18 : How you Travel?
Ans. : Bus
Tax : PAY SURCHARGE

Question 19.: Any Additional Tax?
Ans. : Yes
Tax : PAY EDUCATIONAL, ADDITIONAL EDUCATIONAL & SURCHARGE ON ALL THE CENTRAL GOVT.'s TAX

Question 20: Delayed any time Paying Any Tax?
Ans. : Yes
Tax : PAY INTEREST & PENALTY